Trein 40 korting


trein 40 korting

een e-ticket van NS is persoonsgebonden. Treintickets naar Belgi Treintickets naar Belgi kun je online boeken op de website van NS International of op de website van de Belgische spoorwegen, nmbs Europe. In de kaartautomaat op het station zijn de goedkopere Early Bird-tickets niet te koop. Snuister tussen stijlvolle selecties van geweldige merken. Twee keer per dag rijdt er tussen Amsterdam en Brussel-Zuid een Eurostar met dezelfde reistijd en een vergelijkbaar comfort. Kinderen van 4 t/m 11 jaar, die reizen met een Railrunner, hoeven geen geldig identificatiebewijs te tonen. De korting wordt dan automatisch toegepast in de prijs van je ticket. Met andere kortingskaarten boekt u via het Contact Center. Zoek treintickets naar Belgi Tips bij het boeken van tickets Ga je op reis naar een ander station dan op deze pagina beschreven is?

Met de trein naar Belgi - Rijden de Treinentrein 40 korting

Ook wordt er een stoel voor je gereserveerd. Deze trein is langzamer dan de Thalys, maar ook voordeliger. Studenten OV naar Antwerpen of Brussel Als je met een studenten OV-chipkaart naar Belgi wilt reizen, moet je er rekening mee houden dat je studenten-OV niet geldig is in het buitenland, maar wel geldig tot de grens. Voor beide verbindingen kun je zowel op het station (kaartautomaat) als online tickets boeken. Zoek treintickets naar Belgi Stoptreinen naar Antwerpen en Luik Vanuit Roosendaal rijdt ieder uur een stoptrein naar Antwerpen-Centraal. Schrijf je hier.

Ontdek de nieuwe collectie bij de boetieks en maak je dressing voorjaarsproof. Deze trein wordt ook wel de Beneluxtrein genoemd. Opgelet: deze kaart is strikt persoonlijk! In Belgi stopt deze trein op de stations Noorderkempen (bij Brecht Antwerpen-Berchem, Antwerpen-Centraal, Mechelen, Brussels Airport (Zaventem Brussel-Noord, Brussel-Centraal en Brussel-Zuid/Midi.


Sitemap