Olmense zoo kortingscode


olmense zoo kortingscode

korting aan de kassa. Als abonnee krijg je vier parkeerbeurten ter waarde van maar liefst 20,00 gratis bij een gezins- of grootouder abonnement (2 gratis parkeerbeurten bij een individueel abonnement). Mini Autos: 5 jetons kopen en 6 de jeton gratis op vertoon van het abonnement. Snoepwinkel speeltuin: 15 korting bij aankoop van een ijsraket op vertoon van het abonnement. Voordelen bij partners in Bokrijk, bestel hier, frituur speeltuin: 15 korting bij aankoop van een frikandel op vertoon van het abonnement. Het eerste half uur parkeer je gratis, je kan gewoon in- en uitrijden, er is geen validatie vereist aan een betaalautomaat. Gratis digitale Bokrijknieuwsbrief: Om je op de hoogte te houden van alle evenementen en andere voordelen krijg je een digitale nieuwsbrief. Sint-Gummarus en In den Dolphijn: Bij een bezoek aan het Sint-Gummarus en In den Dolphijn krijg je 1 tas koffie bij bestelling van een warme maaltijd (1 consumptie per getoond abonnement, niet geldig bij soep of salades). De Superette Bokrijk: kortingscode kerstcircus ahoy Tweede brood aan halve prijs in broodatelier De Superette Bokrijk. Parking: Er zijn 2 ruime parkings: Parking 1 - Kasteel is gelegen aan het Infocenter Bokrijk, Parking 2 is toegankelijk tijdens evenementen.

Keuze uit 1000 daguitstapjes kortingolmense zoo kortingscode

Zo keukenkampioen 50 korting mis je zeker niets in Bokrijk. Aparte kassa: Voor abonnees is er een aparte kassa voorzien op zaterdag, zon- en feestdagen in juli en augustus. Rondrit paard en kar: Eenmalig 1,00 korting op rondrit met huifkar door het Openluchtmuseum. Bistro Koetshuis: 1 gratis tas koffie wordt aangeboden bij een warme maaltijd op vertoon van het abonnement. Speelpark Duinen Zathe.

Eén van de trends van nu op het gebied van horloges is minimalisme. Vectone mobile - vous offres des appels, sms et internet, nationaux et internationaux à prix réduits. Landal kortingscode, bolas underwear kortingscode, vectone kortingscode 2018 Dermalogica kortingscode. He was the principal songwriter, lead singer, and bassist for the new wave rock band The Police from 1977 to 1984, and launched a solo career in 1985.

Home24 nl kortingscode
Perry sport kortingscode verzending


Sitemap