Korting tickets paleis het loo 2019


korting tickets paleis het loo 2019

aankomst luchthaven en eventuele transfer. Wijziging of aanpassing van deze Voorwaarden en/of wijziging van de actie zal door TUI bekend worden gemaakt via /campagne-voorwaarden. Wanneer er een vliegreis is inbegrepen in kampeerbeurs utrecht 2019 kortingscode de reis dient de vlucht met vertrek vanaf een Nederlandse luchthaven te zijn, waarbij de vlucht moet worden uitgevoerd door TUI fly (TUI Airlines Nederland.V. De Voucher geldt uitsluitend indien de boeking is gemaakt conform de voorwaarden beschreven in deze Actievoorwaarden. Actievoorwaarden 'Schaduwsteden Kopenhagen, Rome en Boedapest' De Actie is geldig voor boekingen gemaakt in de periode 3 december 2018 t/m De Actie geldt voor vertrek in de periode 3 december 2018 tot en met De Actie geldt op door TUI georganiseerde Stedentrip pakketreizen naar Kopenhagen. Seizoenen : het zomerseizoen loopt van 1 april tot en met 31 oktober. De organisator behoudt zich het recht voor om na te gaan of het reglement wordt gerespecteerd, met name om elke deelnemer die misbruik heeft gemaakt, uit te sluiten. Welke extras zitten er per seizoen bij mijn meerjarig gezinsabonnement?

Wanneer de klant op de Website besluit te kiezen voor een gratis 2e entreebewijs voor én van de in deze Actievoorwaarden genoemde bedrijven, dan ontvangt hij/zij afhankelijk van het aantal personen dat onderdeel uitmaakt van de wintersportreis, een (aantal) gratis 2e entreebewij(s zen Aantal personen. Staat je vraag er niet tussen? Winterbreak: extra korting e korting Winterbreak: extra korting, (hier verder te noemen de Kortingen) geldt op geselecteerde door TUI georganiseerde pakketreizen voor Zonvakanties, Verre reizen, Cruises, Rondreizen, Stedentrips en Autovakanties (inclusief Wintersportvakanties).

Voorwaarden Omruilgarantie De omruilgarantie geldt op door TUI aangeboden vooraf georganiseerde pakketreizen: Zonvakanties, Verre reizen, Stedentrips en Autovakanties. Het bonnenvel is elk seizoen eenmalig af te halen bij de hoofdkassa. Door deelname aan de Actie gaat Deelnemer akkoord gaat met de Actievoorwaarden en de hieruit voortvloeiende rechten en verplichtingen. Extra vroegboekkorting, de 'Extra vroegboekkorting' (hier verder te noemen de 'Kortingen geldt op door TUI georganiseerde pakketreizen voor Zonvakanties, Verre reizen, Cruises, Rondreizen, Stedentrips en Autovakanties. De Actie is geldig voor boekingen gemaakt in de periode 3 december 2018 tot en met e Actie geldt voor vertrek in de periode 3 december 2018 tot en met De Actie geldt op door TUI georganiseerde Stedentrip pakketreizen. Wij beantwoorden je vragen graag.

Het maandelijkse extra voordeel voor Boedapest bestaat uit gratis Entreetickets voor Széchenyi Bath.w.v. Op het moment van boeken door de TUI medewerker dient de reis (hieronder in ieder geval inbegrepen de tribunekaarten en de accommodatie) beschikbaar en boekbaar te zijn in de systemen van TUI. De promotiecode geldt gedurende uw verblijf in New York. Ook lokale activiteiten geboekt op uw bestemming vallen niet onder Pakketreis; Speciale Actie Pakketreizen: Pakketreizen die én of meerdere vluchten omvatten en waarbij het ticket is uitgegeven in het kader van een speciale actie van de betreffende luchtvaartmaatschappij (bijvoorbeeld de KLM Wereld Deal Weken). Deelname aan de 24-uurs Hop-On Hop-Off maakt uitdrukkelijk geen onderdeel uit van de reisovereenkomst die de reiziger met TUI aangaat. Accommodatie die niet wezenlijk deel uitmaakt van personenvervoer en die niet voor bewoning is bestemd; iii. Wanneer u zich niet houdt aan hetgeen in deze Actievoorwaarden is gesteld kan TUI Nederland.V. Op de pakketreizen die in het kader van de Actie worden aangeboden zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. 20 korting op een bluef! TUI is afhankelijk van de beschikbaarheid van de bluef!

Korting tickets paleis het loo 2019
korting tickets paleis het loo 2019


Sitemap