Lion king korting cjp


lion king korting cjp

The Lion King, de Koning der Musicals voert je mee naar de Afrikaanse savanne. Aanbieding: 22,- korting per kaart. Niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen, Stage Entertainment Nederland behoudt zich het recht de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Liever 50 korting op de dag van de voorstelling? Ook kan je aan de kassa van het afas Circustheater Scheveningen je korting claimen. Laat je meevoeren in de wereld van een beeldschone zangeres en haar sexy bodyguard. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde. Naidjim Severina, Gaia Aikman en David Goncalves schitteren als sterren aan de Afrikaanse hemel in de rollen van Simba, Nala en Mufasa.

70 korting meubels
Futurumshop korting
Ns international met korting

Advertentie, west Side Story. Waan je op de savanne, slinger door de jungle en kijk ademloos hoe de zon aan de hemel verschijnt. Kaartprijzen zijn inclusief 7,15 Eventim servicekosten (per kaart) en exclusief max. 4 tickets bestellen met je CJP-pas. CJP tickets met 30 korting kun je een week vooruitboeken. Deze musical is een muzikaal meesterwerk. Donderdag: 20:00, vrijdag: 20:00, zaterdag: 15:00, zaterdag: 19:30. Je ziet de korting (van het horecapakket) die bij je lidmaatschapskleur hoort, direct weergegeven. Jesus Christ Superstar, beleef de sensationele finale in Ahoy en zie de laatste week van Jezus Christus door de ogen van zijn beste vriend (én verrader) Judas. Aanbieding: tot 10,- voordeel per kaart. Denk hierbij aan appeltaart drankje, een hoofdgerecht.lion king korting cjp

Je boekt vooruit met 30 korting en op de dag zelf krijg je zelfs 50 korting. CJP tickets met 30 korting kun je een week vooruitboeken. We zijn supertrots dat je ook met je CJP-pas naar de musical Disneys The Lion King kan. De details van deze deal op een rij: CJP'ers krijgen 50 last-minute korting.


Sitemap