Praxis tuin kortingsbon


praxis tuin kortingsbon

geldt de korting op al deze artikelen. De (keuze)kortingsbonnen zijn niet verkrijgbaar in de winkel, dus neem de bonnen mee naar de winkel/kassa, print de bonnen uit of laat ze scannen vanuit de praxis app. Er kunnen niet meerdere (keuze)kortingsbonnen gebruikt worden op hetzelfde artikel, er kan maximaal én bon per artikel gebruikt worden. Er kan én dezelfde (keuze)kortingsbon per klant per transactie gebruikt worden. De korting wordt alleen verstrekt indien de (keuze)kortingsbon bij het afrekenen vooraf wordt ingeleverd! Deze (keuze)kortingsbon is alleen geldig bij Praxis bouwmarkten en Praxis Megastore met tuincentrum. In geval van twijfel is de EAN code doorslaggevend. De (keuze)kortingsbon is niet geldig op lokale afprijzingen in de vestigingen met de van/voor stickers.

Bij (keuze)kortingsbonnen moet ook kenbaar worden gemaakt op welk artikel de korting van toepassing. Actie geldt niet online. Je krijgt hiermee de korting die op deze kortingsbon vermeld is op én artikel naar keuze, danwel op én specifiek artikel waarop de kortingsbon van toepassing. 20 korting op én vloer-, tafel- of hanglamp naar keuze. De 20 (keuze)kortingsbon is geldig van 28 januari t/m 10 februari 2019. De korting geldt tegen inlevering van deze bon voor én vloer-, tafel- of hanglamp uit het gehele assortiment.u.v. Lopende aanbiedingen, Philips Hue, opruiming en vaste lage prijs producten.

Je kunt via de e-mail ( ) of telefonisch wijzigingen doorgeven. Vul je gegevens in in onze autoverzekering vergelijking en je ziet direct wat de goedkoopste autoverzekering is voor jouw situatie. Loop geen korting mis! Opgelet, je krijgt de bon maar én keer op je scherm te zien, dus onmiddellijk printen is de boodschap! Kan ik aan boord per persoon afrekenen als ik met een groot gezelschap kom?

Duinrell kortingsbon
Kortingscode tuinenwater
Koffiestation kortingsbonnen
Kortingsbon praxis pinksteren


Sitemap