Aanbieding ns weekend vrij


aanbieding ns weekend vrij

dan van. Met het, weekend, vrij abonnement van de, nS kunt u elke week vanaf vrijdagavond 18:30 uur tot en met maandagochtend 04:00 uur gratis reizen. Weekend, vrij abonnement is vanaf nu verkrijgbaar voor slechts 29,- per maand.

Weekend vrij abonnement af te sluiten:.nl/abotml, bij dit maandabonnement mag je ook bijabonnementen afsluiten, er staat nergens bij dat het niet mag/kan bij een maandabonnement zie:.nl/proten, als je voor een maand een. Vervolgens loopt het abonnement van én maand af en blijf je gebruik maken van het zogeheten 'bijabonnement die 22 euro word maandelijks gencasseerd voor minimaal 1 jaar. NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Weekend, vrij abonnement direct bestellen en profiteert u van bijna 11,- korting per maand!

Daarbij is het goed mogelijk dat u met dit abonnement bespaart op de reiskosten, omdat u in het weekend gratis en doordeweeks met korting reist. Via deze banner kunt u het.

In de rechterkolom van onze website is een promotie-banner van deze actie opgenomen. Op de betaalpagina krijgt u een overzicht van alle voorwaarden. Het abonnement wordt na 1 maand automatisch opgezegd, dus u zit nergens aan vast. Dit reisproduct is uitermate geschikt voor festivalgangers, strandgangers en treinuitjes. Na net gebeld te hebben rose bike korting met.


Sitemap