Sauna thermen barendrecht de luxe


sauna thermen barendrecht de luxe

savory bodyscrub, peeling voor het gehele lichaam, op basis van etherische olie, citrusvruchten en suikers, waarbij de dode huidcellen worden verwijderd. Sluit deze melding, sluiten. Je winkelmandje is leeg, sluiten, wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Vervolgens wordt het lichaam gescrubd met zeezoutkristallen en verzorgd met een bodylotion. Een kleinschalige thermen waar ontspanning ook echt ontspanning.

De wenkbrauwen worden gepileerd en, indien gewenst, de stuntzaak kortingsbonnen bovenlip geharst. Na een douche wordt het lichaam verzorgd met de Mineral Alg gel. Ingepakt in een warmtedeken kan de pakking optimaal inwerken en tijdens de pakking wordt een ontspannende voorhoofd- en hoofdhuidmassage gegeven. Coldcream bodytreatment ritueel, lichaamsbehandeling voor de droge tot zeer droge huid. Na het douchen wordt het lichaam verzorgd met een heerlijke emulsie. Ingepakt in een warmte deken kan de pakking optimaal inwerken. Voor een optimaal effect wordt deze behandeling begonnen met een bodyscrub en het aanbrengen van een katalyserende gel. Vervolgens een masker en wordt een verzorgende dag- en oogcrème aangebracht. Deze behandeling is intens voedend en geeft een enorm gevoel van welbehagen. Na de bodyscrub volgt de Mineral Alg, deze bestaat uit 100 zeealgen met een toevoeging van pepermunt en lavendelolie. Dit alles aangepast op uw huidtype- en conditie.

De behandeling wordt afgesloten met het incremen van de voeten. Gelaatsbehandeling anti-aging, gericht op de verbetering en herstel van de huid in de strijd tegen veroudering. Jouw e-mail is ontvangen. Persoonlijke benadering, royale tuin, terras en ligweide, uitstekende keuken. Kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en kwaliteit staan bij Thermen Barendrecht hoog in het vaandel. Na een saunagang of behandeling wordt het gevoel van ontspanning versterkt door een bezoek aan ons restaurant.


Sitemap