Bobbejaanland korting kruidvat


bobbejaanland korting kruidvat

picknickplaatsen. Bobbejaanland Cadeaubon te geven. Vanaf 65 jaar, kassaprijs 22,00, jouw Bobbejaanland deal! Deze bon kost 59,90 en geeft recht op toegang tot Bobbejaanland voor kortingsbon homewizard 2 personen. Adres Bobbejaanland, bobbejaanland, olensteenweg 45, b-2460 Lichtaart, belgi.

Spannende shows in Bobbejaanland, wil je de attracties afwisselen met een langere pauze? Met zon vijftig attracties biedt Bobbejaanland voldoende mogelijkheden om je een dag lang te kunnen vermaken. Zo wordt er in de herfst bijvoorbeeld een spannende show rondom Halloween aangeboden. Bezoek dan ook het reuzenrad en geniet van het wonderschone uitzicht.

Lidl kortingsmunten, Kaartjes efteling korting ad, Centerparcs korting zomervakantie,

Op naar de volgende attractie! Het park is vernoemd naar oprichter Bobbejaan Schoepen, die het pretpark op 31 december 1961 opende. Dit pretpark biedt meer dan voldoende restaurants en snackbars! Bovendien betaal je bij geen reserverings- of kortingsbonnen olmense zoo servicekosten! Maar er is nog veel meer! Bent u 100 rolstoelafhankelijk krijg je gratis toegang.

Daarnaast mogen rolstoelgebruikers en de begeleidende persoon van de rolstoelgebruiker gratis naar Bobbejaanland. Er zijn brede wandelpaden en amper trappen.


Sitemap