Syntus altijd korting scholier


syntus altijd korting scholier

kiezen. Zo zet je Keuzedagen op candy online kortingscode je OV-chipkaart Lees meer over Keuzedagen Bestelformulier Via het bestelformulier kun je een abonnement bestellen. Reis je meestal ook in een andere regio of stap je over op een bus, tram of metro van een andere vervoerder, kies dan voor Altijd Korting of een Netabonnement. Het Altijd Korting abonnement is geldig op alle bussen, trams en metros in Nederland, dus niet op de trein. Ga naar de content, als je regelmatig met Arriva reist kan een abonnement voordeliger zijn dan reizen op saldo. Daar waar uitzonderingen gelden, staat dit vermeld in de voorwaarden.

Scholieren, syntus, gelderland, altijd, korting Altijd, korting abonnement Maand - Abonnementen Wijziging, altijd, korting, scholier, mijn, syntus

Syntus altijd korting scholier
syntus altijd korting scholier

Stopzetten van een maandabonnement kan alleen als het abonnement nog niet is ingegaan. Voor scholieren (12 t/m 18 jaar) is het Altijd Korting abonnement voordelig als je voor meer dan 41,25 op saldo per maand of 412,50 per jaar reist. Een jaarabonnement kost 190. In 2014 is Arriva gestart met twee landelijke Arriva abonnementen Arriva Vrij Reizen en de Arriva Dalvrij Deal. Dit werkt iets anders dan bij een NS automaat. Niet geldig in: NS en in andere treinen, oV over water (waterbussen en watertaxi's). Met een, altijd Korting abonnement Jaar bent u goedkoper uit, u betaalt dan 190,00 per jaar. Heb je je abonnement in de webwinkel of bij een Oplaad- of ophaalautomaat gekocht? Kinderen 4 t/m 11 jaar 47 (20 korting bovenop de leeftijdskorting van 34). Uw korting wordt automatisch verrekend bij het uitchecken in de bus, tram of metro. Het Altijd Korting abonnement is een kortingsabonnement dat je zelf op je persoonlijke OV-chipkaart zet. Met het Altijd Korting abonnement maand op uw OV-chipkaart heeft u altijd 20 voordeel.


Sitemap