Batteryking korting


batteryking korting

op de bestelbon staat nergens vermeld dat het om een VS model gaat. Na het afrekenen zag ik dat ik de kortijngscode vergeten was in te vullen! Heeft me gewoon laten vallen na telefonisch (onvriendelijk) contact, via chat en 3 onbeantwoorde emails naar hen. Bovendien zijn alle getoonde prijzen op hun site inclusief BTW. Twee foto's opgestuurd waarbij dezelfde ontkenning, na plaatsing van recensies een aanbod de accu's via een kennis te laten opsturen naar het buitenland waar ik geen gebruik van maakte wegens een motor ongeval.

Kortingscodes voor onze bezoekers, wij willen onze bezoekers zoveel mogelijk helpen om snel en eenvoudig de passende korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Nu moet ik dit pakket retour doen en opnieuw ergens anders gaan bestellen. Via de chat aan de klantenservice gevraagd of het mogelijk was dit alsnog te doen, en inderdaad kon de service mederweker dat voor mij alsnog invoeren. Mijn tip: kijk even naar een andere webshop dan deze, voor mij nooit meer hier! Reclame ben heel tevreden, levering van geoxideerde accu's Li-50B, weliswaar degelijk verpakt.

Je vindt bij ook heel veel handige weetjes en tips. Om het bestellen via internet nog makkelijker en voordeliger te maken, versturen zij bestellingen boven de 20,- geheel gratis! Heb ondertussen maar bij besteld, zij kunnen wel binnen 24 uur leveren.

Kortingsbon appelhoes nl
Is de site uit met korting betrouwbaar


Sitemap